اخبار > ماه مبارك رمضان، ماه بندگي مبارك باد


  چاپ        ارسال به دوست

ماه مبارك رمضان، ماه بندگي مبارك باد

ماه مبارك رمضان، ماه بندگي مبارك باد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

با سلام و عرض ادب و احترام و تبريك به مناسبت حلول ماه مبارك رمضان ،

با توجه به شروع ماه مبارك رمضان و نياز به رعايت وعده هاي غذايي ، جهت حفظ سلامتي ،ضروري به نظر مي رسد در وعده هاي غذايي موارد ذيل را رعايت نماييم. التماس دعا.

وعده های غذایی توصیه شده در ماه مبارک رمضان

روزه علاوه بر آثار معنوی فراوان و تزکیه روحی می تواند باعث برکات فراوان از نظر جسمی و فیزیولوژیک باشد. اما از آنجا که در ایام ماه مبارک رمضان از نظر فیزیولوژیک تغییراتی ایجاد می شود، بایستی تغییراتی متناظر در شیوه طبیعی زندگی ایجاد گردد. یکی از نکاتی که در تغذیه سالم توصیه می شود، داشتن نظم غذایی و مصرف عده های غذایی مکرر در روز می باشد. توصیه می شود افراد روزه دار همانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده ها شامل سحر، افطار و شام می باشد

 

 سحر

  بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد، بدین علت از نظر تغذیه ای روزه بدون سحری اصلاً توصیه نمی شود. مصرف مواد غذایی شیرین بویژه قندهای ساده در وعده سحری توصیه نمی شود زیرا مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قند خون در ساعات بعدی می شود. همچنین مصرف مواد غذایی شیرین و قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری موجب می شود شخص زودتر گرسنه شود.

وعده هاي غذايي در ماه مبارك رمضان

افطار

افطار را بهتر است با کمی آب گرم یا چای آغاز کرده و پس از آن می توان از خرما یا کشمش استفاده کرد زیرا این دو موجب کنترل اشتها می شود. از شروع افطار با نوشیدنی های خنک خودداری گردد. مصرف شیر گرم، فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است. همچنین استفاده از مواد غذایی آبکی مانند سوپ، آش، حلیم بدون روغن و مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح

شخص روزه دار می شود. در ضمن به جای مصرف انواع شیرینی ها مانند زولبیا و بامیه که فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و املاح) می باشند از مواد غذایی نظیر خرما، کشمش و انواع میوه ها استفاده شود. برای تامین آب مورد نیاز بهتر است بعد از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر میوه ها بویژه آب را برای جبران کم آبی بدن استفاده نمود.

 وعده هاي غذايي در ماه مبارك رمضان

شام

  بهتر است بین وعده افطار و شام فاصله وجود داشته باشد. وعده شام باید شامل تمام گروه های غذایی شامل گوشت و حبوبات، نان و غلات، لبنیات، سبزی ها و میوه ها باشد. توصیه می گردد از مصرف غذاهای پر ادویه، نوشابه های گازدار و نمک زیاد پرهیز گردد. همچنین از مصرف تنقلات زیاد در فاصله شام تا سحر پرهیز شود زیرا این مواد موجب می شود در هنگام سحر بدلیل پر بودن معده، میل به غذا کاهش پیدا کند.


٠٨:٢٦ - 1400/01/25    /    شماره : ٢١١٧٩    /    تعداد نمایش : ١٥٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي

!!کلیه حقوق مادی و معنوی، متعلق به استانداری قم میباشد